Noa Wildschud – Apres un rêve (Gabriel Urbain Fauré)4K

Noa Wildschud – Apres un rêve (Gabriel Urbain Fauré).
Als onderdeel van de ‘Aangenaam Klassiek campagne 2017’ en de start van het muziekseizoen werd er op deze bijzondere dag in de gespecialiseerde cd- en boekwinkels aandacht gevraagd voor klassieke muziek. Bij boekhandel Van der Ven in Soest gaf o.a. Violiste Noa Wildschut een miniconcert.
Als 6-jarige was Noa soliste op het ‘Kinderprinsengrachtconcert 2007’, dat live op televisie werd uitgezonden. Op haar 7e maakte ze haar debuut in de Grote Zaal van het Concertgebouw met een optreden tijdens ‘The Night of the Promising’ en in 2016 werd ze een ‘exclusive recording artist’ bij Warner Classics.
Door de jaren heeft Noa al een mooie staat van dienst opgebouwd en is ze veelgevraagd jonge gast voor festivals, recitals en solo-optredens in binnen-en buitenland. Ze speelde samen met inspirerende musici zoals Janine Jansen, Anne-Sophie Mutter, Menahem Pressler, Quirine Viersen, Paolo Giacometti, Arthur en Lucas Jussen, Nino Gvetadze en Vesko Eschkenazy. De laatste jaren vormt Noa een vast duo met pianist en festival organisator Yoram Ish-Hurwitz.

blank
最新情報をチェックしよう!
>
CTR IMG