Orquestra Simfònica Camerata XXI & Fuzjko (Fujiko ) Hemming

W.A. Mozart Concerto for piano and orchestra Nº 21

The Symphony Orchestra Camerata XXI from Tarragona was founded in 2003 by leading musicians of Catalonia and Spain. Since then it has rapidly gained the recognition and appreciation of public and critics and is considered to be one of the most notable orchestras of the present.

www.camerata-xxi.com

Fuzjko Hemming. Nascuda a Berlín de mare pianista japonesa i pare arquitecte rus-suec.
A ledat de cinc anys la seva família es trasllada a Tòquio, i és la seva mare qui sencarrega densenyar-li els primers estudis pianístics. A l’edat de deu anys, és Leonid Kreutzer, un alemany nascut a Rússia i pianista amic del seu pare, qui sencarrega de fer-li classes de piano. Als disset anys, Fuzjko va fer el seu concert de debut i guanya diversos premis en les principals competicions nacionals, com la NHK Mainichi Music Contest i el Bunka Radio Broadcasting coMusic Prize. Després va començar la seva carrera professional, gràcies a la seva col•laboració amb l’Orquestra Filharmònica del Japó i d’altres orquestres japoneses. En un viatge al Japó, Samson François la va escoltar i va elogiar la seva musicalitat i la interpretació de Chopin i Liszt.
El 1999, Fuzjko enregistra el CD La Campanella, del qual sen van vendre més de dos milions d’exemplars, un fenomen inusual en l’escena de la música clàssica.

blank
最新情報をチェックしよう!
>
CTR IMG